Diensten

Voor werknemers

Wat is detachering?

Als je wordt gedetacheerd, kom je in dienst van CoBuilders. Wij lenen je vervolgens uit aan een opdrachtgever in jouw vakgebied. Het gaat hier om lange termijn dienstverbanden, of projecten met een duur van enkele maanden tot een aantal jaar.
Vooraf maken we duidelijke afspraken met je. Zo spreken we af hoe lang je bij CoBuilders in dienst bent voordat je in vaste dienst komt, hoe lang de opdracht gaat duren, hoeveel dagen je werkt en hoe je financiële plaatje eruit komt te zien. Wij conformeren ons aan de cao voor de bouwnijverheid. Kortom, we zetten alles op een rijtje en geven je zo veel mogelijk zekerheid.

Wat is werving & selectie?

Werving en selectie houdt in dat wij op zoek gaan naar vaste werknemers voor onze opdrachtgevers. We selecteren de meest geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Ook voor het vinden van een vaste baan ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Zzp-bemiddeling

Zzp-bemiddeling houdt in dat we bemiddelen tussen zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel) en opdrachtgevers. Wij koppelen jou aan een opdrachtgever die op zoek is naar een zzp’er die de juiste vaardigheden bezit, passend bij de desbetreffende opdracht. We bemiddelen onder andere in: Bouw- en aannemingsbedrijven, onderaannemers en toeleveranciers, architectenbureaus, ingenieurs- en constructiebureaus, bouwmanagement- en calculatiebureaus, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeenten. Op onze website vind je gemakkelijk vacatures voor functies die bij jou passen. Wanneer jij aan de functie-eisen voldoet en wordt geselecteerd, treed je als werknemer direct in dienst bij de werkgever. Daarnaast kun je op onze website ook het volledige aanbod vinden, waaronder onze vacatures voor vaste banen en projectmatige functies. Blijf je graag op de hoogte van interessante vacatures? Maak dan een vacaturealert aan en ontvang per mail de nieuwste vacatures in jouw vakgebied.

Bekijk ons vacatureaanbod of neem contact op met een adviseur van CoBuilders!