De hele
bouw
Wil jou.

Maar
wat
wil jij?

Iedere dag bouw je aan de dromen van anderen.
Maar wanneer bouw jij aan jezelf?

Je kunt tegenwoordig alles leren, maar wie je bent bepaalt uiteindelijk waar en hoe ver je in je carrière komt. Wij gaan je daarbij helpen. Samen gaan we op zoek naar de baan die bij jou past. Dit doen we door verder te kijken dan je cv. En in samenspraak met jou zetten we een Krachtmeting in om uit te zoeken wie je bent, wat je drijft en waar je krachten liggen.

Onze Krachtmeter brengt objectief en helder in kaart waar jouw talent en jouw potentieel ligt. Hiervoor werken we samen met The Selection Lab.

 

De Krachtmeter is niet zomaar een persoonlijkheidstest, maar een persoonlijk traject voor professionals zoals jij, die zichzelf willen blijven ontwikkelen en zorgvuldige keuzes willen maken.

Dat begint met een face-to-face kennismaking, om het vervolgtraject zo goed mogelijk vorm te geven, of dat nou met óf zonder Krachtmeting is. En ja, we kijken ook naar diploma’s. Maar voor ons zijn ambities en drijfveren minstens zo interessant. Waarin wil je je verder ontwikkelen? Hoe laten we jou je krachten optimaal benutten?

Hoe zie je je toekomst voor je? Dat proberen we samen met jou uit te zoeken. En uiteindelijk ben jij degene die bepaalt hoe het traject er uit komt te zien.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons in gesprek?

Laat nu je e-mailadres of telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met je op!

Bij cobuilders draait het om jou

Persoonlijke aandacht boven alles. Wij zijn niet zomaar een detacheerder die zoveel mogelijk professionals bij zoveel mogelijk opdrachtgevers neer wil zetten. We willen het beste: voor jou én voor onze opdrachtgevers.

We staan voor persoonlijk contact, voor intensieve trajecten en voor altijd blijven leren, als mens en als professional.

De kracht-

meting

Hoe de Krachtmeting er precies uitziet, is voor iedereen verschillend. Wel zijn er in de basis drie programma’s:
Basic, Plus en Excellent. Waar het bij Basic vooral draait om het meten van je werk- en denkniveau, je persoonlijkheid en je drijfveren, zetten we die gegevens bij een Plus- en Excellent-traject vervolgens ook om naar een concreet actieplan met bijbehorende training. Maar altijd afgestemd op jouw specifieke situatie.

CoBuilders werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers, waaronder:

Ik stond op een kruispunt in mijn loopbaan. Ondanks ruim 10 jaar werkervaring wist ik niet precies waar ik stond en wat mijn volgende stap in mijn loopbaan ging worden. CoBuilders bood mij de mogelijkheid om d.m.v. de Krachtmeting een objectief beeld te krijgen waar mijn talenten en ontwikkelpunten liggen. Ik vond het fijn dat het een heel persoonlijk en op maat gemaakt traject was. Niet om je af te rekenen maar juist om te helpen om de juiste volgende stap te maken. Fijn!
Leon de Vos
!

Vacature alert

Blijf maandelijks op de hoogte van jouw bouwkundige en technische vacatures!