De vraag is niet ‘wat heb je nodig’, maar ‘waar wil je met je bedrijf naartoe’

Binnen CoBuilders ben ik verantwoordelijk voor de technische sector. Ik ga niet per se voor de grote aantallen, werk veel meer mensgericht. Waar wil je naartoe in je carrière, daar heb ik gesprekken over.

Specialisme Techniek Telefoon 06 11 006 923
Locatie Hengelo Email harold@cobuilders.nl
Harold

Focussen op onderscheidend vermogen

We focussen ons op ons onderscheidend vermogen, we gaan niet meezoeken met vijf, zes andere bureaus. De vraag is eigenlijk ook niet ‘wat heb je nodig’, maar meer ‘waar wil je met je bedrijf naartoe’. Hoe ze verder willen groeien, zodat we mensen met ambities kunnen vinden die daarbij passen. Daar haal ik mijn voldoening uit. Mensen en bedrijven echt leren kennen.

Samen een plan maken

Natuurlijk maken we ook wel eens een korte slag, een vacature die we direct met een geschikte kandidaat kunnen invullen. Maar het onderscheid maak je in die andere trajecten. Samen met de opdrachtgever een plan maken: wie ze zoeken, wat de beste methodes zijn om mensen te vinden, dan kijken of iemand past.

Krachten bundelen

Er is hier intern veel kruisbestuiving. Bij veel detacheringsbureaus zitten je grootste concurrenten naast je, werkt iedereen voor eigen succes. Dat is hier niet zo, we bundelen de krachten juist. Naast onze ervaring en het feit dat we als team lang bij elkaar blijven, is dat echt een belangrijke meerwaarde.

Harold

Vertrouwen op je eigen benadering

We kunnen onze eigen koers bepalen, er heel veel van onszelf in leggen. Het lastige is dat er geen gouden regel is. Dus moet je vertrouwen op je eigen benadering. Zelf je stempel drukken op je werkwijze, dat maakt het prettig. We werken allemaal al heel lang in deze markt, weten wat werkt. Maar het blijft heel fijn dat je die bevestiging ook krijgt vanuit de markt.

“Mensen en bedrijven echt leren kennen.
zo kan ik meerwaarde bieden”