Kwaliteiten herkennen en mensen aan ons binden

Achterhoeker Jochem richt zich binnen CoBuilders vooral op de bouw in de regio Arnhem en Nijmegen. Als bouwkundige was Jochem aanvankelijk van plan om werkvoorbereider te worden: “Ik heb bouwkunde gestudeerd, maar ben toch wat meer de commerciële kant op gegaan.”

Specialisme Bouw Telefoon 06 16 720 113
Locatie Arnhem - Hengelo Email jochem@cobuilders.nl
Jochem

Ik vind het leuk om bij bedrijven binnen te kijken

De combinatie van bouw en commercie maakt het voor mij interessant. Het is leuk om met het vak bezig te zijn waarvoor ik heb geleerd, maar het commerciële aspect past me ook. En ik vind het leuk om bij bedrijven binnen te kijken. De bouw is een kleine wereld, iedereen kent elkaar. Daar moet je wel op een vertrouwelijke manier mee omgaan. Zowel bij kandidaten als klanten.

Een hecht team

We werken nu een paar jaar samen binnen CoBuilders, maar kennen elkaar al heel lang. We zijn een hecht team zonder rangen en standen, iedereen doet hetzelfde. Er is weinig tot geen verloop. Je runt als het ware je eigen winkel, gaat op pad wanneer dat moet en plant je eigen agenda. Natuurlijk zijn we commercieel, maar we focussen vooral op advies en langetermijnrelaties.

Actief selecteren

Ik probeer een duidelijk beeld te creëren van de kandidaat en dat over te brengen bij onze relaties. Doordat je bedrijven kent, kun je daar actief in selecteren, een relatie voorstellen om eens een kop koffie met een bepaalde kandidaat te gaan drinken. Omdat je weet dat ze bij elkaar passen.

Jochem

Kennis van zaken

Dat gesprek aangaan en ontdekken wat bij iemand past, dat is het leuke ervan. Direct iets kunnen noemen of op zoek gaan naar aanleiding dat verhaal. Dat is de grootste uitdaging, het is meer dan cv’s schuiven. Kwaliteiten herkennen en mensen aan ons binden. We onderscheiden ons door kennis van zaken. Daardoor kunnen we bruikbare adviezen geven en meedenken in een loopbaan. Je merkt dat dat wordt gewaardeerd, klanten durven  op onze adviezen af te gaan. Kennis, kunde en netwerk bundelt zich bij CoBuilders in het ideale advies!

“We zijn een hecht team zonder rangen en standen”