Zorgen dat kandidaten zich hier op hun gemak voelen

Ik kan oprecht zeggen dat ik met plezier naar mijn werk ga. Ik vind mijn werk zo leuk omdat iedereen hier honderd procent zichzelf kan zijn. Ik ben een gevoelsmens, voel mensen aan. Als kandidaten gespannen zijn, zorg ik dat ze zich op hun gemak voelen.

Band opbouwen

Een cv kun je mailen, maar ik wil weten wie er tegenover me zit. Een band opbouwen met een kandidaat en een klant. Soms wil je wel tien stapjes harder voor iemand lopen, je gunt iemand een plek op de arbeidsmarkt.

En dat geldt ook voor mijn klanten, een goede band is belangrijk voor het juiste advies en het helder krijgen van hun wensen. Dat is ook wel eens lastig, ik moet wel eens zeggen dat iets geen goed idee is. Dat iemand iets wil maar daar het niveau nog niet voor heeft. Net zoals opdrachtgevers vaak zoeken naar het schaap met de vijf poten. Daar is de huidige markt niet naar, dus moet ik kijken hoe ik toch het hoogst haalbare resultaat kan behalen.

Eigen doelgroep, eigen focus

Binnen CoBuilders doen we alles samen en hebben we dagelijks overleg. Iedereen heeft z’n eigen doelgroep, eigen focus. Maar we hebben geen oogkleppen op, we gunnen elkaar het succes. Gevolg is dat we allemaal met plezier naar ons werk gaan en trots zijn op wat we doen. De waardering die je krijgt is groot. Zowel van kandidaten, klanten als collega’s. Dat geeft een extra drive, een kandidaat blij te zien of van een collega te horen dat je het goed gedaan hebt. Dan ga je met een goed gevoel naar huis.

Wat kan ik voor je betekenen?

Neem contact op met Fleur Heutink of vraag een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen