Contact onderhouden

Samen met Karlijn ben ik verantwoordelijk voor het eerste contact met kandidaten. Vervolgens bewaken we de voortgang intern en zorgen we er altijd voor dat we het contact onderhouden. Het is leuk om de ontwikkeling van al die kandidaten, die we soms al jaren kennen, te volgen. De bouw- en technieksector blijft een kleine wereld, je komt elkaar altijd weer tegen.

De concurrentie op de arbeidsmarkt is groot. Gelukkig merk ik dat het gewaardeerd wordt dat ik al jaren meedraai in de bouw en techniek. Ik werk nauw samen met Karlijn en samen volgen wij alle ontwikkelingen op de voet.

Ons netwerk staat tot je beschikking, de regie hou je zelf

Gedurende jouw gehele periode bij CoBuilders zijn wij je vaste aanspreekpunt en kun je met al je vragen bij ons terecht. Samen zorgen we voor een volledige invulling van je recruitment, waarin alles draait om jou en je ambities. Ons netwerk staat daarbij tot je beschikking. De regie hou je zelf, wij staan klaar om je waar nodig te ondersteunen.

Waar wil jij naartoe? En hoe kunnen wij jou daarbij helpen?

Ik wil weten: waar wil jij naartoe? Wat zoek je in een volgende uitdaging? Uit een cv kun je een bepaald profiel herleiden, maar dat zegt niet alles. Pas je nog in de organisatie waar je werkt en de functie die je bekleedt? Wat wil je graag zelf? Wil je horizontaal overstappen of een stap hoger? Samen gaan we dit onderzoeken en jouw wensen en ambities vorm geven.

Net even anders

Wat ons als CoBuilders onderscheidt is dat we het net even anders doen en echt samenwerken, als team. We zijn heel veelzijdig, we hebben allemaal ons eigen netwerk en een bepaald specialisme. Van daaruit werken we samen om zo het beste voor onze kandidaten te betekenen. En daarbij is het zeker ook een gezellige club, de balans is heel goed.

Wil jij ook deze balans? En het net even iets anders aanpakken? Neem dan contact op met mij of één van mijn collega’s.

Wat kan ik voor je betekenen?

Neem contact op met Leslie Schutte of vraag een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen