Werk én privé in de weegschaal

De belangen van werknemers veranderen. Naast de primaire voorwaarden liggen nu ook de werkplek en de werktijden op de onderhandelingstafel. In de onderhandeling tussen kandidaten en werkgevers heeft CoBuilders daarom zeker aandacht voor jouw persoonlijke wensen.

Branches in beweging

Twente werkt hard aan haar imago als hightech regio met initiatieven als het High Tech Systems Park, Kennispark Twente en Technology Base Twente. Universiteit Twente levert bovendien voortdurend innovatieve technische spin-off companies. Ondertussen is de bouwsector de sterkst groeiende sector van de Nederlandse economie. Perfecte omstandigheden dus om je carrière een boost te geven.

Werkgevers willen effectief gedrag

Steeds meer organisaties kiezen bij het samenstellen van teams voor procesgeoriënteerde rollen. Op die manier ontstaan namelijk projectteams waarin talenten en compententies elkaar ondersteunen en versterken. Wanneer wij kandidaten selecteren voor een vacature, ligt onze aandacht dus ook daarop. Desgewenst zetten we de Krachtmeter in voor een objectief beeld van jouw sterke punten.