De juiste specialisten

Wij vinden ze
voor je

Kandidaten die hun loopbaan serieus nemen, weten dat wij dat ook doen. Zij komen daarom vaak exclusief bij CoBuilders. Wij vinden bovendien ook de high-potentials die nog niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Hoe? Met de inzet van verschillende recruitmenttools, onze kennis van de huidige markt en natuurlijk met onze 20 jaar ervaring in de detachering.

Maar eerst bespreken we wat jouw organisatie nu en straks nodig heeft. Zodat we precies voor ogen hebben waar jouw behoefte ligt. Dat vergt weliswaar iets meer tijd in het voortraject, maar daarmee garanderen we dat áls we iemand aan je voorstellen, hij ook echt een goede kandidaat is.

Wij werken overigens op basis van no cure, no pay.

Onze Krachtmeter

De klik is er en op papier ziet alles er goed uit. Kortom: alle lichten staan op groen. Maar hoe is iemand nou écht als hij aan het werk is? Bij CoBuilders gaan we graag voor zeker. Met onze Krachtmeter brengen we objectief in kaart wat iemands drijfveren, talenten en aandachtspunten zijn. Wij werken daarvoor nauw samen met Buro Schuite.

Een slimme zet

Wanneer een voor jou interessante kandidaat de Krachtmeter heeft doorlopen, dan ontvang je van ons niet alleen zijn cv en onze persoonlijke aanbeveling, maar ook het verslag van de Krachtmeter. Hierin staat helder omschreven wat iemands talenten zijn, wat zijn potentieel is en welke aandachtspunten er zijn. Objectieve informatie die het nemen van een beslissing een stuk eenvoudiger maakt.

Een greep uit onze opdrachtgevers