De juiste
professionals

Techneuten en bouwkundigen die hun loopbaan serieus nemen, weten dat wij dat ook doen. Zij komen daarom vaak exclusief bij CoBuilders. Wij vinden bovendien ook de high-potentials die nog niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Hoe? Met de inzet van verschillende recruitment tools, onze kennis van de huidige markt en natuurlijk met onze twintig jaar ervaring in de detachering.

Maar eerst bespreken we wat jouw organisatie nu en straks nodig heeft. Zodat we precies voor ogen hebben waar jouw behoefte ligt. Dat vergt misschien iets meer
tijd in het voortraject, maar daarmee garanderen we dat áls we iemand aan je voorstellen, hij of zij ook dé passende professional is.

Zekerheid voor alles!
Omdat we vertrouwen op onze werkwijze en weten dat we alleen waarde toevoegen met een geslaagde plaatsing, werken we op basis van no cure, no pay.

Mensen maken de organisatie

De kracht van elke organisatie? Dat zijn de mensen die er werken. Want met de juiste professional op de juiste plek staat de deur open naar groei, ontwikkeling en succes.

CoBuilders werkt met een team dat meer dan twintig jaar ervaring heeft in de bouw, civiele techniek en installatietechniek. We beschikken over een robuust netwerk dat heel Oost- en Midden-Nederland bestrijkt. Dus die ene professional die jouw team zo goed kan gebruiken? Die kennen wij ook.

Ambities & drijfveren

CoBuilders als poort naar de arbeidsmarkt

Om de juiste professionals te matchen met onze opdrachtgevers leren we hen graag beter kennen. En ja, we kijken ook naar diploma’s. Maar voor ons zijn ambities en drijfveren minstens zo interessant. Waarin wil iemand zich verder ontwikkelen, waar liggen sterke kanten en welke toekomst ziet een techneut of bouwkundige voor zichzelf? Wie nog geen helder antwoord op die vragen heeft, helpen we om het te vinden. Wanneer nodig doorloopt een kandidaat een assessment om zijn of haar competentieniveau, en daarmee de kansen en mogelijkheden voor jou als werkgever, scherp in beeld te krijgen.

Een doorslaggevende factor om met CoBuilders in zee te gaan was het persoonlijke contact. Er wordt oprecht geluisterd en gedacht in het belang van ons als opdrachtgever. De commerciële insteek is ver te zoeken en dat is een fijne basis voor een samenwerking. Natuurlijk moet er geld verdiend worden, maar dat sijpelt absoluut niet door in jullie werkwijze.
VolkerWessels Telecom
Werken met Bart van CoBuilders is voor ons een vaste waarde. Hij kent ons bedrijf en onze werkwijze en heeft de mensenkennis om hier de juiste mensen bij te zoeken. Daarnaast kan ik er vanuit gaan dat wat CoBuilders op papier zet klopt en dat het persoonsprofiel een goede weergave geeft van de ervaring en persoonlijkheid van de kandidaat. Fijn!
Nijhuis Bouw
Er wordt altijd een duidelijk en eerlijk beeld geschetst. Wat is haalbaar en wat gaat niet lukken? Die eerlijkheid is erg fijn. CoBuilders kent de markt en weet dus goed in te schatten waar de kansen liggen. Dat doen ze bovendien op een transparante manier: alles gaat in samenspraak en er wordt nergens geheimzinnig over gedaan.
VolkerWessels Telecom
Jochem is erg toegankelijk en zeer prettig in omgang, hij gaat werkelijk voor personeelsbemiddeling met oog voor alle betrokken partijen.
Metron Bouwadvies
In de samenwerking met CoBuilders ervaar ik korte lijnen. Zaken worden snel opgepakt, waardoor we snel kunnen schakelen. Ook begrijpen ze goed waar wij als organisatie naar op zoek zijn in een kandidaat. Hierdoor wordt er een waardevolle match gemaakt.
WAM&VanDuren Bouwgroep

Een slimme zet

Wanneer een voor jou interessante professional ons kennismakingstraject heeft doorlopen, ontvang je van ons zijn cv en onze aanbeveling. Wanneer nodig of gewenst doorloopt de kandidaat een assessment. Op basis daarvan kunnen we samen een persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Hierin staat helder omschreven wat iemands talenten zijn, wat zijn potentieel is en welke aandachtspunten er zijn. Objectieve informatie die het nemen van een beslissing een stuk eenvoudiger maakt.

!

Vacature alert

Blijf maandelijks op de hoogte van jouw bouwkundige en technische vacatures!