Durf het anders te doen

Arbeidsmarkt partner die je uitdaagt

De arbeidsmarkt van nu is niet meer te vergelijken met de situatie tien jaar geleden. Vraag en aanbod zijn drastisch omgeslagen. Talent is schaars en de instroom is klein. De uitdaging om passende professionals te vinden was nog nooit zo groot. Dat vraagt om een andere aanpak: anders kijken én anders denken.

De sleutel tot continuïteit

Een competentiegerichte aanpak lost het tekort op de arbeidsmarkt op

Wij moedigen je aan om kritisch te kijken naar wat je als organisatie nodig hebt. Wat is een must have voor de invulling van een rol? Durf harde criteria los te laten en kansen te zien in potentieel. Zoek je nog wel naar de juiste profielen? De inrichting van rollen is veranderd, maar we zoeken nog altijd naar de traditionele bouwprofessional. Dat is gek, toch?

Een competentiegerichte aanpak is volgens ons het antwoord. Wij zijn ervan overtuigd dat een focus op competenties het tekort op de arbeidsmarkt kan oplossen. Sterker nog: het niet goed in beeld hebben van de kracht en het potentieel van medewerkers is de reden dat er discrepantie is. Het gaat erom dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. Een plek waar ze als persoon passen en waar hun potentieel tot bloei komt. Dat is de sleutel tot continuïteit en groei.

De rol die CoBuilders
kan vervullen

We weten waar we over praten: we kennen de bouwtechnische markt als geen ander. Met ons stabiele team zijn we jouw solide arbeidsmarktpartner. We denken mee, dagen je uit en zetten je op scherp. Altijd met de ambitie om jou bij het juiste talent te brengen.

Advies & bemiddeling

We streven naar een dienstverlening die meer behelst dan mensen detacheren en het invullen van vacatures. We plaatsen arbeidsbemiddeling graag in een brede context. Passend bij de behoefte van jouw organisatie. Dat betekent dat we meedenken over het vinden van talent, maar ook over de onboarding en het behoud van medewerkers.

KrachtKompas

Het KrachtKompas is onze troef. Een objectief, digitaal assessment dat iemands sterktes en potentieel blootlegt. De resultaten laten zien waar iemands mogelijkheden liggen. Binnen zijn of haar vak, maar juist ook daarbuiten. Het stimuleert een andere, misschien zelfs onverwachte, denkrichting. Precies wat je als organisatie nodig hebt in de vastgelopen arbeidsmarkt.

Geen korte klappen

Actief en nauw samenwerken

Wij geloven in een lange termijn aanpak. In duurzame, wederkerige samenwerkingen. Geen korte klappen, maar écht investeren in elkaar. Wij vinden dat we jouw organisatie eerst goed moet kennen, voordat we mee gaan denken over capaciteitsvraagstukken. Andersom verwachten we dat ook van jou: laat de traditionele aanpak los en durf een andere koers te nemen. We helpen je kritisch te kijken, anders te denken en keuzes te maken.

Een doorslaggevende factor om met CoBuilders in zee te gaan was het persoonlijke contact. Er wordt oprecht geluisterd en gedacht in het belang van ons als opdrachtgever. De commerciële insteek is ver te zoeken en dat is een fijne basis voor een samenwerking. Natuurlijk moet er geld verdiend worden, maar dat sijpelt absoluut niet door in jullie werkwijze.
VolkerWessels Telecom
Werken met Bart van CoBuilders is voor ons een vaste waarde. Hij kent ons bedrijf en onze werkwijze en heeft de mensenkennis om hier de juiste mensen bij te zoeken. Daarnaast kan ik er vanuit gaan dat wat CoBuilders op papier zet klopt en dat het persoonsprofiel een goede weergave geeft van de ervaring en persoonlijkheid van de kandidaat. Fijn!
Nijhuis Bouw
Er wordt altijd een duidelijk en eerlijk beeld geschetst. Wat is haalbaar en wat gaat niet lukken? Die eerlijkheid is erg fijn. CoBuilders kent de markt en weet dus goed in te schatten waar de kansen liggen. Dat doen ze bovendien op een transparante manier: alles gaat in samenspraak en er wordt nergens geheimzinnig over gedaan.
VolkerWessels Telecom
Jochem is erg toegankelijk en zeer prettig in omgang, hij gaat werkelijk voor personeelsbemiddeling met oog voor alle betrokken partijen.
Metron Bouwadvies
In de samenwerking met CoBuilders ervaar ik korte lijnen. Zaken worden snel opgepakt, waardoor we snel kunnen schakelen. Ook begrijpen ze goed waar wij als organisatie naar op zoek zijn in een kandidaat. Hierdoor wordt er een waardevolle match gemaakt.
WAM&VanDuren Bouwgroep

Nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte via de nieuwsbrief.