Carrière-adviseur
in bouw en techniek

CoBuilders draait al twintig jaar mee in de wereld van bouwkunde, civiele techniek en installatietechniek.Wij kennen alle organisaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland die voor jou interessant zijn.

Onze ervaring: er is altijd beweging. En dat is goed. Verandering geeft ruimte voor vooruitgang, kansen en succes. En mobiliteit houdt de markt vitaal. In die dynamiek is het zaak dat je ziet waar je heen gaat. Om dan, op het juiste moment jouw kansen te zien én te grijpen.

Specialist in
bouwkunde

Onze jarenlange ervaring als intermediair en onze regionale betrokkenheid vormen de basis van onze bemiddeling in de bouwkunde. Onze specialisatie: middelbaar en hoger opgeleid bouwkundig personeel. Wij zijn actief in het hele bouwproces, van initiatie- tot beheerfase.

Specialist in de
civiele techniek

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van middelbaar en hoger opgeleide civieltechnische professionals. We zijn actief in de sectoren Grond-, Weg- en Waterbouw, Civiele betonbouw, Groen,- Cultuurtechniek, Bodem en Milieu, Kabels & Leidingen, Verkeerskunde en Telecom.

Specialist in de
installatietechniek

CoBuilders heeft een jarenlange ervaring in de werving, selectie & detachering van middelbaar en hoger opgeleide E- en W-installatietechnici. Onze technici zijn actief in zowel de woning- als de utiliteitsbouw.

!

Vacature alert

Blijf maandelijks op de hoogte van jouw bouwkundige en technische vacatures!