Anders denken, anders doen

Wij zijn overtuigd dat het anders moet. Je cv is slechts het topje van de ijsberg.

Wij zijn CoBuilders

De detacheerder die je uitdaagt je horizon te verkennen.

CoBuilders draait al vijfentwintig jaar mee in de wereld van bouwkunde, civiele techniek en installatietechniek. We hebben ons werk zien veranderen. Dat is niet meer te vergelijken met de situatie van tien jaar geleden. Vraag en aanbod zijn drastisch omgeslagen. Technische professionals hebben het voor het kiezen. Tegelijkertijd zijn ze ook steeds vaker zoekende in een wereld vol kansen. Wat is daarin onze rol als intermediair?

Wij willen de traditionele aanpak van detachering doorbreken. Een dienstverlening aanbieden die meer behelst dan mensen detacheren en het invullen van vacatures. Het gaat erom dat we zowel opdrachtgevers als technische professionals een meerwaarde leveren. Wij draaien het proces van een carrièrezoektocht daarom om. Jouw verhaal is het vertrekpunt. En dan doelen we niet op je cv, maar op jouw kracht, voorkeuren en ambities. Wie ben je als persoon en wat zoek je in een baan? We denken mee over carrièrestappen, geven inzicht in potentieel en creëren passende kansen.

We zijn toegewijd en betrokken. Bijten ons vast in het verhaal van een professional of organisatie. We willen de mensen met wie we samenwerken namelijk écht leren kennen. We geloven in een lange termijn aanpak en duurzame, wederzijdse relaties. Geen korte klappen, maar écht investeren in elkaar. We ambiëren ongedwongen, wederkerige samenwerkingen met een focus op eigen regie en ontwikkeling. Het is ons doel om een wezenlijke bijdrage aan carrières te geven. Op die manier zijn we in staat de rol van een tijdelijke werkgever het beste te vervullen.

Specialist in
bouwkunde

Het is allemaal begonnen in de bouw. Daar liggen onze wortels. Onze regionale betrokkenheid en waardevolle netwerk brengen een scala aan mogelijkheden. Daarbij richten we ons op middelbaar en hoger opgeleid bouwkundig personeel. En zijn we actief in het hele bouwproces: van initiatief tot beheer.

Specialist in
civiele techniek

Sinds 2018 zijn we ons ook gaan bewegen in de markt van de civiele techniek: in de grond-, weg- en waterbouw en binnen de infrastructuur. We richten ons op de disciplines wegenbouw, waterbouw, civiele betonbouw, bodem- en milieutechniek, rail, ondergrondse infra en telecom.

Specialist in
installatietechniek

Inmiddels hebben we ook een mooi netwerk opgebouwd binnen de installatietechniek. Voor zowel E- als W-installatietechnici bieden we mogelijkheden binnen de woning- en utiliteitsbouw. We richten ons op retail, verduurzaming, service & onderhoud en renovatieprojecten.

Intermediair van de toekomst

Ongedwongen en wederkerige samenwerkingen

Wij geloven dat kwetsbaarheid zorgt voor vooruitgang. We dagen professionals uit om kritisch naar zichzelf te kijken, maar dat doen we zelf ook. Wie willen we zijn als intermediair? We streven naar ongedwongen en wederkerige samenwerkingen. Onze authenticiteit is onze kracht: Oost-Nederlandse nuchterheid in combinatie met een intrinsieke motivatie om mensen verder te helpen.

We durven te stellen dat we weten waar we over praten. Er liggen enorm veel kansen om het vak van intermediair toekomstbestendig in te gaan richten. Die verantwoordelijkheid geven we graag aan ons interne team van medewerkers. Dat betekent volop ruimte voor ondernemerschap. Grijp jij ook graag die kans?

Vacature alert

Blijf maandelijks op de hoogte van actuele bouwkundige en technische vacatures.