Ontdek je ware potentieel in de bouwsector

Niet de vacature, maar jíj bent het uitgangspunt in de zoektocht naar een nieuwe baan. Het gaat er niet om of je geschikt bent voor een rol, het gaat er om of de rol geschikt is voor jou. Dat onderzoeken we onder andere met ons KrachtKompas.

Krijg inzicht in jezelf

We begrijpen dat carrièrekeuzes niet altijd eenvoudig zijn.

Vacatures vliegen om je oren en kansen lijken overal te liggen. Niet gek dat je twijfels hebt over een volgende carrièrestap. Ben je met het juiste bezig of zit er meer in je? Wat je nodig hebt is een brede blik. Om vervolgens tot de juiste focus te komen. Een kritische kijk naar jezelf en je toekomst. Dat is waar het KrachtKompas mee helpt. We halen de grijze gebieden boven water.

Regie pakken en keuzes maken

Het KrachtKompas is geen assessment dat je goed of fout kunt doen; het is een objectief hulpmiddel om jouw unieke talenten, drijfveren en voorkeuren te ontdekken. Jezelf beter te leren kennen. Zaken te belichten die anders niet ter sprake zouden komen. Het doel? Dat jij met helderheid en vertrouwen de juiste carrièrestap kunt zetten.

  • Ontdek je kracht en potentieel. Je sterke punten, maar ook de vlakken waar nog potentie ligt. Belangrijk om te weten als je een toekomstgerichte keuze wilt maken.
  • Krijg inzicht in je persoonlijkheid en voorkeuren. Cruciaal voor een succesvolle carrièrestap. Dit móet goed zitten om je thuis te voelen op een werkplek en tot bloei te komen binnen een functie.
  • Krijg grip op carrièrekeuzes. De resultaten geven je richting. En het geeft ons sturing om voor jou op zoek te gaan naar een passende functie én opdrachtgever. Een plek waar jij je thuis voelt en verder kunt groeien.

Wat is het
KrachtKompas?

Een digitaal assessment dat competenties, drijfveren en cultuurvoorkeuren achterhaalt. Je maakt het assessment thuis op een voor jou gewenst moment. Direct na afloop ontvang je een digitaal rapport met persoonlijke resultaten.

Waarom een
KrachtKompas?

Naast competenties, geloven wij dat persoonlijkheid en voorkeuren bepalend zijn voor een succesvolle carrièrestap. Daarom beginnen wij altijd met een uitgebreide persoonlijke kennismaking. Het KrachtKompas zetten we in als objectieve onderbouwing van onze bevindingen. Bovendien geeft het ons richting om een passende functie en opdrachtgever te vinden.

Voor wie is
het KrachtKompas?

Voor iedereen die een carrièrestap wil maken in de bouw, maar wel wat richting kan gebruiken. Dat kan zijn omdat je zoekende bent, twijfels hebt of vastloopt. Het KrachtKompas geef je inzicht in jezelf, waardoor je weer grijp krijgt over je carrière.

Zelfinzicht is cruciaal
voor een succesvolle vervolgstap

Met het KrachtKompas draaien we het proces van arbeidsbemiddeling om. Wij geloven dat een succesvolle carrièrekeuze voortvloeit uit iemands’ persoonlijkheid en kracht. Waarom zouden we daar dan niet beginnen? Het KrachtKompas geeft je de kans eens écht goed naar jezelf te kijken. De vertrouwde of wenselijke richting los te laten. Wij vragen openheid en kwetsbaarheid van jou. Wat is jouw onontdekt potentieel?

Hoe het KrachtKompas Werkt

Het KrachtKompas geeft je inzicht én helpt je vooruit. Zie het als een kompas dat jouw kracht en persoonlijkheid in beeld brengt en daarna in de juiste richting wijst. De richting die je past als een jas.

Uitnodiging

Na een kennismakingsgesprek bij CoBuilders ontvang je een uitnodiging per mail om het KrachtKompas-assessment te maken. Dit kun je digitaal doen op de plek en het moment die jou het beste uitkomen.

Duur & structuur

Het KrachtKompas-assessment duurt ongeveer 45 minuten en is opgedeeld in drie delen. Je begint met twee persoonlijkheidsvragenlijsten die inzicht geven in diverse persoonlijkheidskenmerken. Denk aan je drijfveren en voorkeuren als het gaat om een bedrijfscultuur. Het derde onderdeel is een cognitieve vragenlijst.

Directe resultaten

Direct na het afronden van alle onderdelen ontvang je per mail een digitaal rapport met jouw persoonlijke resultaten. Als je toestemming geeft, wordt het rapport daarna ook gedeeld met de CoBuilders-adviseur met wie je contact hebt.

Vervolggesprek

Na afronding van het assessment en het ontvangen van de resultaten, plannen we een vervolggesprek in. We bespreken de resultaten en kijken daarna verder naar vervolgstappen zoals passende functies en opdrachtgevers.

‘Ik had behoefte aan een sparringpartner en iemand die me de juiste vragen kon stellen. Wat me bij CoBuilders vooral aansprak is dat mogelijkheden verkennen de eerste stap was. Niet in de vorm van vacatures, maar in de vorm van verdieping in mezelf.’
Fransje van Rossum
‘Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal en Jochem stelde me andersom ook vragen die me aan het denken zetten. In wat voor soort type bedrijf voel ik me thuis? Door de verdiepende, en soms ook kritische vragen, kreeg ik een duidelijk beeld van mijn wensen. Precies wat ik nodig had’
Jaap Rekers
‘Door het KrachtKompas-traject ben ik me meer bewust van wat me aanspreekt in een functie en waar mijn uitdagingen en kansen liggen. Ik heb daardoor met veel overtuiging gekozen voor mijn nieuwe rol als projectcoördinator.’
Ivo ter Avest

Voor deze opdrachtgevers kun je aan het werk

Nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte via de nieuwsbrief.