Focus op jouw talent

Jouw kracht
in kaart
gebracht

Je kunt tegenwoordig alles leren, maar wie je bent bepaalt uiteindelijk waar en hoe ver je in je carrière komt. Wij gaan je daarbij helpen. Samen gaan we op zoek naar de baan die bij jou past. Dit doen we door verder te kijken dan je cv. En in samenspraak met jou zetten we een Krachtmeting in om uit te zoeken wie je bent, wat je drijft en waar je krachten liggen.

Onze Krachtmeting brengt objectief en helder in kaart waar jouw talent en jouw potentieel ligt. Hiervoor werken we samen met The Selection Lab.

Hans en Jochem hebben mij de afgelopen 12 jaar 4 keer geholpen aan een nieuwe uitdaging, telkens naar uiterste tevredenheid. Het past bij mijn huidige werkgever van beide zijden zo goed dat na afloop van de detachering een contract voor onbepaalde tijd werd aangeboden.
Albertus, werkvoorbereider
Door het snelle schakelen van Chenanja kreeg ik de juiste steun voor, tijdens en na mijn sollicitatie. Ook tijdens mijn eerste weken en nu nog steeds wordt er nog contact gehouden om te vragen hoe het met me gaat.
Ruud, landmeter/tekenaar
Toen de dag kwam dat mijn contract niet verlengd kon worden, heb ik CoBuilders gevraagd of zij iets voor mij konden betekenen. Binnen een paar weken kon ik bij 3 partijen op gesprek en bij een van de partijen ben ik nu aan het werk. Het contact met CoBuilders is zeer goed en we hebben regelmatig contact.
Sander, projectcoördinator

Focus
op de toekomst

Nadat we hebben kennisgemaakt en jouw wensen hebben besproken, bieden we je de mogelijkheid om via een assessment jouw kansen en competenties in kaart te brengen. Zo kun je nu bewuste keuzes maken met het oog op de toekomst en werken we heel gericht aan je carrière. Samen vergroten we op deze manier jouw succesfactor in bouwkunde, civiele techniek of installatietechniek.

!

Vacature alert

Blijf maandelijks op de hoogte van jouw bouwkundige en technische vacatures!