Werkwijze

De markt, de mensen
en de mogelijkheden

CoBuilders draait al 20 jaar mee in de wereld van bouw & civiele techniek. Wij kennen alle organisaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland die voor jou interessant zijn. Onze ervaring: er is altijd beweging. En dat is goed. Verandering geeft ruimte voor vooruitgang, kansen en succes. En mobiliteit houdt de markt vitaal. In die dynamiek is het zaak dat je ziet waar je heen gaat. Om dan, op het juiste moment jouw kansen te zien én te grijpen.

Werkwijze

Alles draait om jou

Jouw volgende stap begint hier. Want bij ons draait alles om jou. Om de optelsom van je werkervaring, je karakter en je ambities. Je begint bij CoBuilders daarom altijd eerst met een goed gesprek. Pas wanneer we je kennen, bepalen we samen hoe de eerstvolgende stap in jouw carrière eruit ziet. We adviseren en begeleiden je. Tot je daar bent waar je zijn wilt.

werkwijze

Onze krachtmeter haalt het beste in jou naar boven

Wij kijken verder dan je cv. We zijn namelijk vooral benieuwd naar je drijfveren, je karakter en je talent. Alleen dan vinden we de baan die echt bij je past. Een die je de ruimte geeft om te laten zien wat je kan én waarin je je verder kunt ontwikkelen. Onze Krachtmeter brengt objectief en helder in kaart waar jouw talent en jouw potentieel ligt. Hiervoor werken we nauw samen met Buro Schuite.

Meer over onze krachtmeter