Dagelijks werken wij aan de carrières van anderen. Samen streven we ernaar technische professionals vooruit te helpen. Ze te begeleiden bij het maken van de juiste carrièrestappen. Dat kunnen we niet zonder een stabiele thuisbasis: een gedreven team dat op elkaar ingespeeld is en de medewerker altijd centraal stelt. Ieder met eigen kwaliteiten, passend bij het DNA van CoBuilders. Ontdek hier de mogelijkheden voor jou.

Wij zijn CoBuilders

Sinds 2014
25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling
1500 opdrachtgevers
Actief in de regio’s Hengelo, Zwolle, Arnhem en Amersfoort
Hoofdkantoor Hengelo
Carrièrebegeleiding- en advies
Competentiegerichte aanpak
10 interne CoBuilders collega’s
130 gedetacheerde collega’s
Onafhankelijke assessments en coaching
Carrière-adviseur in bouwkunde, civiele techniek, installatietechniek en veiligheid & kwaliteit (KAM)

Onze missie

Wij bouwen samen met technische professionals aan hun carrières in
de bouw en techniek aan de hand van persoonlijke ambities én krachten.

Onze visie

Wij brengen technische professionals vooruit in hun carrières door ze te ondersteunen bij hun zoektocht. Dit doen we op basis van wederkerige samenwerkingen met een focus op persoonlijke ontwikkeling en eigen regie.

Onze kernwaarden

Persoonlijke aandacht, wederkerigheid, kwaliteit, loyaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en flexibiliteit.

De CoBuilders reis

Een medewerker doorloopt verschillende fasen als hij een vervolgstap maakt in zijn carrière. Van het moment dat hij zich gaat oriënteren op de arbeidsmarkt tot het aflopen van zijn contract. En dan begint die reis weer opnieuw. Een reis met verschillende contactmomenten
met CoBuilders.

Het moment waarop iemand beseft dat hij of zij toe is aan een (andere) baan. De opleiding is afgerond, het contract loopt af of iemand is klaar voor een carrièreswitch.
Bewustwording
De fase waarin iemand zich gaat oriënteren op de mogelijkheden. Wat wil ik? Welke vacatures zijn er? Is detachering iets voor mij?
Oriëntatie
De fase van kennismaken en solliciteren. Een eerste gesprek bij CoBuilders, sollicitaties bij opdrachtgever(s) en tussentijdse updates vanuit ons. Is er een match? Dan volgt er een aanbieding.
Sollicitatie
De start bij de opdrachtgever is een feit. De eerste periode staat in het teken van kennismaken en het werk eigen maken.
Onboarding
De periode waarin we samenwerken totdat de medewerker wordt overgenomen door de opdrachtgever. In die periode is CoBuilders de formele werkgever en is er regelmatig contact met de adviseur.
Samenwerking
Het contract loopt af en de medewerker wordt overgenomen door de opdrachtgever. De samenwerking stopt, maar we blijven verbonden in elkaars netwerk.
Overname door opdrachtgever

Onze interne vacatures

Junior Adviseur

Hengelo (ov), Arnhem, Zwolle, 32-40

Je staat aan het begin van je carrière en je bent nog zoekende naar wat je wilt. De wereld ligt aan je voeten, maar wat is nou de juiste stap? Jouw ondernemendheid en nieuwsgierigheid hebben je al ver gebracht. Laat dit nou net de belangrijkste uitgangspunten van een succesvolle adviseur zijn! Ben je benieuwd naar de ins en outs van deze veelzijdige rol waarbij je binnen no time veel leert? Lees dan snel verder.

Bekijk vacature

Adviseur Installatietechniek

Hengelo (ov), Arnhem, Zwolle, 32-40

De energietransitie is vandaag de dag het meest actuele thema wereldwijd. De overgang naar duurzame energiebronnen staat bovenaan de agenda en de installatiebranche vervult hierin een sleutelrol. Het gebruik van zonnepanelen, warmtepompen en circulatiesystemen is niet meer weg te denken. Fantastisch natuurlijk, maar het zorgt tegelijkertijd voor een flinke uitdaging: een enorm tekort aan personeel. Denk jij juist in mogelijkheden en breng je opdrachtgevers en werkzoekenden graag samen? Dan is de rol van Adviseur Installatietechniek bij CoBuilders iets voor jou!

Bekijk vacature

Adviseur Civiele Techniek

Hengelo (ov), Arnhem, Zwolle, 32-40

“Alles wat vastzit aan de grond”- de simpele uitleg van civiele techniek. Bruggen moeten worden onderhouden, ondergrondse infra moet worden aangelegd en het water- en wegennetwerk wordt constant verbeterd. Verschillende disciplines die om specialistische kennis vragen. En laten nou juist die mensen schaars zijn in de markt. Zie jij hierin een uitdaging en breng je opdrachtgevers en werkzoekenden graag samen? Dan is de rol van Adviseur Civiele Techniek bij CoBuilders iets voor jou!

Bekijk vacature

Adviseur Bouw

Hengelo (ov), Arnhem, Zwolle, 32-40

De bouwbranche is volop in beweging. De woningmarkt draait overuren, robotisering zorgt voor nieuwe technieken en duurzaamheid heeft alle aandacht. Klinkt goed, maar tegelijkertijd is er een enorme schaarste aan personeel. Een flinke uitdaging voor bedrijven en een veld vol mogelijkheden voor technische professionals. Zie jij hierin een uitdaging en breng je opdrachtgevers en werkzoekenden graag samen? Dan is de rol van Adviseur Bouw bij CoBuilders iets voor jou!

Bekijk vacature

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat iedereen vanuit eigen ondernemerschap zijn of haar rol moet kunnen inrichten. Je krijgt daarvoor bij ons dus alle ruimte, maar we verwachten ook gedrevenheid van jou. We hebben aandacht voor talent bij onze professionals, maar ook binnen ons interne team. Elke keer willen we weer een stapje beter worden. We staan open voor elkaars ideeën en houden elkaar scherp. Dat doen we in een team dat bestaat uit een juiste mix van talenten, karakters en werkwijzen. Daarmee maken we het verschil.

Onze dienstverlening

Professionals en opdrachtgevers zijn onze belangrijkste partners. Dankzij professionals helpen we de bouw en techniek vooruit en dankzij opdrachtgevers brengen we medewerkers vooruit in hun carrières. We gaan voor duurzame relaties en lange termijn resultaten. Dat betekent dat we exclusiviteit bieden en altijd met oprechte aandacht met iedereen omgaan.

Ons team

Binnen ons team heerst een ontspannen sfeer waar ruimte is voor humor. We weten wat hard werken is, maar vinden ontspanning en gezelligheid ook belangrijk. Zo lunchen we tussen de middag samen en plannen we geregeld teamuitjes. Hiërarchie kennen we niet, want we moeten het samen doen. Onze Twentse nuchterheid heeft ons al ver gebracht en eigenlijk is dat een mooie omschrijving van ons hechte team.

!

Vacature alert

Blijf maandelijks op de hoogte van jouw bouwkundige en technische vacatures!