Word collega

Werken bij cobuilders

Als intermediair hebben we ons werk de afgelopen jaren sterk zien veranderen. Professionals hebben het voor het kiezen. Tegelijkertijd zijn ze ook steeds vaker zoekende in een wereld vol mogelijkheden. Laten wij nou juist op dat gebied verschil kunnen maken. In de rol van adviseur krijg je bij CoBuilders volop ruimte voor ondernemerschap. Grijp jij graag die kans? Ontdek hier de mogelijkheden voor jou.

Wij zijn CoBuilders

Sinds 2014
25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling
Sterk netwerk in de bouw en techniek
Actief in de regio’s Hengelo, Zwolle, Arnhem en Amersfoort
Hoofdkantoor Hengelo
Carrièrebegeleiding en -advies
Focus op competenties, drijfveren en potentieel
12 interne CoBuilders collega’s
130 gedetacheerde collega’s
Onafhankelijke assessments
Carrière-adviseur in bouwkunde, civiele techniek, installatietechniek en veiligheid & kwaliteit (KAM)

Onze missie

We zien het als onze taak om professionals te stimuleren hun volledige potentieel te benutten. We ondersteunen en geven richting tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan. Zijn een sparringpartner waar je op kunt bouwen. We adviseren, bevragen, zoeken, vinden en verbinden. Met als doel dat professionals weloverwogen stappen kunnen maken en groeien binnen hun carrières.

Onze visie

Wij vinden dat het tijd is om anders te kijken naar werk. Succes is afhankelijk van de juiste inzet van talent. Opleiding en achtergrond worden nog vaak als uitgangspunt genomen, maar die aanpak vinden wij achterhaald. Wij geloven in een competentiegerichte aanpak. En daarmee bedoelen we kijken naar vaardigheden, drijfveren en ambities.

Onze kernwaarden

Scherp, persoonlijk, uitdagend, gedreven en deskundig.

Team bouwkunde

Jochem, Loes, Romee, Mart en Karlijn vertegenwoordigen team bouw. Zet jij met hun de volgende stap?

Team civiele techniek

Chenanja, Josca en Wout vormen samen team civiel. Werk jij mee aan hun groeiambitie?

Team installatietechniek

Liane en Bart zijn de drijvende krachten achter team installatietechniek. Ben jij de versterking die ze zoeken?

De CoBuilders reis

Een medewerker doorloopt een aantal fasen tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan. Een reis met verschillende contactmomenten met CoBuilders. Dat begint meestal met bewustwording en eindigt wanneer een medewerker de overstap maakt naar een opdrachtgever.

Het besefmoment: hé, ik ben toe aan een nieuwe baan. Ik ben klaar voor iets anders, maar weet nog niet goed waar ik moet beginnen.
Bewustwording
Welke mogelijkheden zijn er? Wat heeft de markt te bieden? Wat zoek ik en wat past er bij mij?
Oriëntatie
Het voeren van kennismakings- en sollicitatiegesprekken. De zoektocht wordt concreter.
Sollicitatie
De knoop is doorgehakt: een nieuwe baan bij een opdrachtgever is gevonden. De eerste periode staat in het teken van kennismaken en landen op de nieuwe werkplek.
Onboarding
De periode van samenwerken tot de overstap naar de opdrachtgever. Tot die tijd is CoBuilders werkgever en is er regelmatig contact met de vaste adviseur.
Samenwerking
Het contract loopt af en de overstap naar de opdrachtgever wordt gemaakt.
Overname door opdrachtgever

Onze werkwijze

We zijn toegewijd en betrokken. Bijten ons vast in het verhaal van een professional of organisatie. We willen de mensen met wie we samenwerken namelijk écht leren kennen. We geloven in een lange termijn aanpak en duurzame, wederzijdse relaties. Geen korte klappen, maar investeren in elkaar.

Onze dienstverlening

Wij willen de traditionele aanpak van detachering doorbreken. Een dienstverlening aanbieden die meer behelst dan mensen detacheren en het invullen van vacatures. Het gaat erom dat we technische professionals én opdrachtgevers een meerwaarde leveren. Daarom draaien we het proces om: iemands verhaal is het vertrekpunt. En dan doelen we niet op een cv, maar op krachten, voorkeuren en ambities.

Ons team

Onze authenticiteit is onze kracht: Oost-Nederlandse nuchterheid in combinatie met een intrinsieke motivatie om mensen verder te helpen. Hiërarchie kennen we niet: we moeten het samen doen. We weten wat hard werken is, maar geloven dat ontspanning en gezelligheid belangrijke factoren zijn voor een succesvol team.

Blogs & artikelen

Lees, leer en leid je carrière met onze scherpe inzichten en inspirerende verhalen.

Nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte via de nieuwsbrief.