Gert & CoBuilders: 25 jaar

Gert & CoBuilders: 25 jaar

Bijzondere verhalen verdienen een podium. En dit is een wel heel bijzondere.

25 jaar geleden zette Gert Stad zijn handtekening onder de detacheringsovereenkomst om bij van Hoek Bouw BV. te starten. Niet wetende dat die krabbel 25 jaar later nog van kracht zou zijn. Na een jaar detachering ging hij over in vaste dienst. Inmiddels is hij geen werkvoorbereider meer, maar heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren projectleider/projectmanager. Al die tijd trouw gebleven aan één bedrijf. Alleen dat verdient al een diepe buiging.

Maar het verhaal wordt nog mooier. Onze collega Hans was erbij, die bewuste dag in 1999. Hij was namelijk degene die Gert introduceerde bij Van Hoek. “Ik ken een bedrijf dat perfect bij je past”, en daar was niets van gelogen.

Maar dan de kers op de taart. De confetti op het feestje. Nu, 25 jaar later, vinden CoBuilders & van Hoek Bouw BV. nog steeds de samenwerking. Gert belt ons nu niet voor een baan, maar voor personeel. Hij kan bij die zoektocht namelijk wel wat hulp gebruiken. Dan moet je bij CoBuilders zijn, weet hij uit ervaring. Zo is Edwin begin dit jaar via ons bij Van Hoek Bouw BV. begonnen.

Een bijzonder jubileum. Stiekem zijn we een beetje trots dat we erbij waren, in 1999. Hoe leuk om nu weer samen te werken. Vanuit een ander perspectief, maar nog altijd met de vertrouwde aanpak.

Meer blogs en artikelen