Chenanja

Mensen leren kennen en gaan voor een duurzame samenwerking

Na een baan in de uitzendbranche kreeg Chenanja de kans om bij een bouwbedrijf HR op te zetten. “Een brede functie en een zelfstandige rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat past goed bij me.” In deze functie had ze geregeld contact met CoBuilders en toen de opdracht was afgerond, volgde een nadere kennismaking. “Dat gesprek gaf me gelijk een goed gevoel. Ik herkende de vrijheid en zag een mooie uitdaging, het uitbouwen van de tak civiele techniek. Echt pionieren, CoBuilders neerzetten bij opdrachtgevers en kandidaten in de branche.”

Specialisme
  • Civiele techniek
  • Veiligheid & kwaliteit (KAM)
Locatie
  • Hengelo
  • Zwolle
  • Arnhem
  • Amersfoort

Goede vakmensen hebben meestal al een baan, dus moet je creatief zijn

“Civiele techniek heeft veel raakvlakken met de bouwsector, maar is net iets breder. Het is een erg leuk en dynamisch vakgebied. Het gaat vaak om grote, zichtbare projecten en je merkt dat mensen trots zijn op de bijdrage die ze daar aan leveren. Net als in de bouw is hier op dit moment ook veel schaarste, veel vacatures en weinig kandidaten. Opdrachtgevers moeten daarom meer out of the box denken. Goede vakmensen hebben meestal al een baan, dus moet je creatief zijn.”

Richting bepalen

“Ik kijk vanuit de kandidaat: wat zou bij diegene passen, waar is hij of zij goed in, in welke richting moet ik dan zoeken? Door creatief te denken is er vaak alsnog een goede match te vinden voor kandidaat en opdrachtgever.”

 

Ondernemerschap

“In een groot gezin, met drie broers en een broertje, werd ik al van jongs af aan op een positieve manier gestimuleerd om mijn eigen plek te bemachtigen, mijn eigen rol te vinden. Dat heb ik als heel prettig ervaren en ik merk dat nu bij CoBuilders ook. Ik werk onafhankelijk, maar weet dat mijn collega’s voor me klaarstaan als ik ondersteuning of advies nodig heb. Het verder uitbouwen van CoBuilders is iets dat we samen doen, je wordt gestimuleerd om daarin mee te denken en je ondernemerschap in te zetten.”

Realistisch kijken naar de markt

“Ik merk dat de aanpak van CoBuilders wordt gewaardeerd: het leren kennen van mensen, begrijpen hoe iemand in elkaar zit en daar samen het beste uit halen. We zitten daarbij niet vast aan targets of vooraf vastgestelde doelen. We kijken realistisch naar de markt en vinden langetermijnrelaties belangrijker dan snel scoren op de korte termijn.”

Wat kan ik voor je betekenen?

Neem contact op met Chenanja Voort of vraag een adviesgesprek aan.

Vacature alert

Blijf maandelijks op de hoogte van actuele bouwkundige en technische vacatures.