Klanten merken dat ik maatwerk lever, niet vastzit in een bepaald stramien

Na mijn studie HRM ben ik in begonnen als accountmanager bij een uitzendbureau. Leuk en afwisselend werk, maar ik miste een beetje diepgang en merkte dat ik het jammer vond dat ik kandidaten en opdrachtgevers weinig zekerheid kon bieden. Na acht maanden heb ik een overstap gemaakt en ging ik als HRM-adviseur voor een bouwbedrijf werken. Ik kreeg er een prachtige kans om HR op te zetten. Naarmate de tijd vorderde kreeg mijn functie een wat andere invulling en was ik met name verantwoordelijk voor werving en selectie. In deze rol deed ik zaken met CoBuilders. Ze gaven mij altijd een eerlijk en betrouwbaar beeld van de kandidaten en schakelden snel. Ik was direct enthousiast over hoe zij naar markt kijken, hoe ze hun werk invullen en niet alles ophangen aan targets. De mix tussen de commerciële, zakelijke kant en het menselijke aspect sprak me erg aan.

Specialisme Civiele techniek Telefoon 06 21 329 781
Locatie Hengelo, Zwolle, Arnhem Email chenanja@cobuilders.nl

“Ik steek er graag alle energie in”

Net als in de bouw is hier op dit moment ook veel schaarste, veel vacatures en weinig kandidaten. Opdrachtgevers moeten meer “out of the box” denken. Goede vakmensen hebben al een baan, dus moet je creatief zijn. Ik kijk vanuit de kandidaat: wat zou bij diegene passen, waar is hij/zij goed in, in welke richting moet ik dan zoeken. Door creatief te denken is er vaak alsnog een goede match te vinden voor kandidaat en opdrachtgever. Ik merk dat de aanpak van CoBuilders wordt gewaardeerd. Klanten merken dat ik maatwerk lever, niet vastzit in een bepaald stramien. Willen ze een vacature graag live bespreken, dan stap ik even in de auto. Ik steek er graag alle energie in. Ik denk dat dat stimuleert en dat maakt het makkelijker om langetermijnrelaties te bouwen.

“Ik voel me ondernemer, maar wel vanuit de vaste basis van CoBuilders”

CoBuilders wilde zich destijds nog meer gaan richten op civiele techniek en daar lag een rol voor mij. Ik ben verantwoordelijk voor zowel opdrachtgevers als kandidaten en krijg alle ruimte om het op mijn manier op te zetten. Ik voel me ondernemer, maar wel vanuit de vaste basis van CoBuilders. Ik leer veel van de collega’s hier, kan enorm bouwen op hun ervaring. Niet dat ze vertellen op welke manier ik het moet doen , maar ze delen wel hun kennis. Dat geeft heel veel vertrouwen, iets dat ik ook naar de klant kan uitstralen. Civiele techniek heeft veel raakvlakken met de bouwsector, maar is net iets breder. Het is een erg leuk en dynamisch vakgebied. Het gaat vaak om grote, zichtbare projecten en je merkt dat mensen trots zijn op de bijdrage die ze daar aan leveren.