Hans

Bij een succesvolle bemiddeling maak je twee partijen gelukkig

Hans Baake is de oprichter van CoBuilders. Nadat hij in 2011 zijn vorige detacheringsbureau verliet om zich op andere projecten te richten, kroop het bloed waar het niet gaan kon en begon hij in 2014 aan een nieuw avontuur in de arbeidsbemiddeling in de bouw.

Specialisme
  • Bouw
Locatie
  • Hengelo

Uitgebreid netwerk

“Ik zit nu meer dan twintig jaar in het vak, heb in die tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd. Binnen CoBuilders ben ik vooral de relatieman aan opdrachtgeverszijde. We kennen iedereen in de bouw en zij kennen ons. Bedrijven, maar ook honderden kandidaten. En ik vind het mooi om al die mensen te blijven volgen, te zien hoe hun loopbaan verloopt en waar ze terecht komen. Contact houden en adviseren.

Afspraak is afspraak

Een van onze belangrijkste kenmerken: afspraak is afspraak. Dat klinkt heel standaard, maar dat wil ik in alles terugzien. Vandaag terugbellen is ook echt vandaag terugbellen. Loonstroken moeten kloppen, wijzigingen in de cao voeren we correct door, je krijgt je salaris op tijd. Daar haal ik voldoening uit, dat alles goed voor elkaar is. Ik ben de specialist op arbeidsvoorwaarden, loonstroken, cao’s, certificeringen en dergelijke.

Aandacht voor de mens

Als ik met kandidaten spreek gaat het vaak over persoonlijke dingen. Aandacht voor de mens achter de kandidaat. Iemand kan bijvoorbeeld op basis van zijn cv bij bedrijf A passen, maar in een gesprek kom je er juist achter dat er met bedrijf B ècht een match is. En daar maak ik dan ook werk van: “Luister, ik weet niet of je een vacature hebt, maar ik heb net een calculator gesproken die bij jullie zou passen.” Bedrijven stellen dat op prijs, dat we aan ze denken. Zeker in de huidige markt, er is grote schaarste in de bouw.

We zoeken geen vacature, maar een bedrijf

“We zoeken geen vacature bij een kandidaat, we zoeken een bedrijf bij een kandidaat. En het is pas een succes als beide partijen ‘ja’ zeggen. Bij een succesvolle bemiddeling maak je twee partijen gelukkig. Dat maakt dit vak zo mooi.”

Wat kan ik voor je betekenen?

Neem contact op met Hans Baake of vraag een adviesgesprek aan.

Vacature alert

Blijf maandelijks op de hoogte van actuele bouwkundige en technische vacatures.