Laat zien wie je bent en wat je ambitie is

Het is onze taak een omgeving te creëren waarin je als kandidaat op je gemak bent, waar je kunt laten zien wie je bent en wat je ambitie is. Een ontspannen setting waar je alles op tafel kunt leggen, zonder oordeel. Dan krijg je het echte plaatje te zien, merk je waar iemand echt gelukkig van wordt. Ik werk op basis van commitment, het vertrouwen naar elkaar uitspreken. Als dat er is wil ik er heel veel energie in stoppen. Iemands kracht in beeld krijgen en helpen in de ontwikkeling van zijn of haar loopbaan.

Iedereen heeft z’n sporen verdiend

Als ik een kandidaat heel goed vind, ga ik mijn vaste opdrachtgevers bellen. Ik merk dat dat gewaardeerd wordt, dat er geluisterd wordt. Dat kan alleen als je elkaar kent. We zijn een relatief jong bedrijf, maar iedereen heeft z’n sporen verdiend.

We zijn bezig onze dienstverlening daar nog verder in uit te breiden, bijvoorbeeld met assessments, zodat we ons persoonlijke gevoel ook objectief kunnen onderbouwen. En ook na een bemiddeling proberen we iemands ontwikkeling bij te houden. Dat zou ik nog wel meer willen doen.

Open en transparant

Ik ben open en transparant. Als een kandidaat niet goed is zeg ik dat ook tegen de opdrachtgever. De markt is heel erg op korte termijn gericht, wij willen samenwerken. Naast de opdrachtgever èn naast de kandidaat staan. Benoem waarom iemand goed is, benader ook aandachtspunten. Volgens mij maak je het verhaal dan juist sterker.

Wat kan ik voor je betekenen?

Neem contact op met Bart de Vries of vraag een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen
!

Vacature alert

Blijf maandelijks op de hoogte van jouw bouwkundige en technische vacatures!