Het is belangrijk dat je contact houdt, af en toe even belt

“Samen met Leslie ben ik als recruiter verantwoordelijk voor het werven van nieuwe kandidaten en onderhoud ik het contact met bestaande kandidaten. Het is belangrijk dat je contact houdt, af en toe even belt. Hoe staat het ervoor, kunnen we nog iets voor je betekenen?”

Open benaderen

“Als ik merk dat iemand wel open staat voor een nieuwe stap kijken we samen wat voor functie dat dan zou kunnen zijn. En een andere kandidaat zegt direct: nee hoor, ik zit hier goed. Dat is natuurlijk ook prima, ik probeer iedereen heel open te benaderen. Het belangrijkste is dat een kandidaat zich hier welkom voelt, iemand moet merken dat we tijd voor hem of haar nemen.”

“Je voelt en merkt dat je erbij hoort, we doen het echt samen”

“Vergeleken met mijn vorige baan, waar ik vooral ondersteunend werkte, ben ik hier veel meer onderdeel van het team. Je voelt en merkt dat je erbij hoort, we doen het echt samen. Het is een leuk jong team, we zijn allemaal gemotiveerd en hebben hetzelfde doel. Ik voelde me meteen op mijn plek.”

Doorzettingsvermogen

Als persoon ben ik vrij sportief, ik heb wel het nodige doorzettingsvermogen. Ik hou ervan me vast te bijten in uitdagingen als een halve marathon of een strong man run. Daarnaast hou ik ervan om dingen te organiseren en ben ik ondernemend. Ik ben graag overal bij betrokken. Wat dat betreft ben ik hier helemaal op mijn plek.

Wat kan ik voor je betekenen?

Neem contact op met Karlijn Freriksen of vraag een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen